woensdag 31 maart 2010

stapje voor stapje

Gelukkig weer een goede nacht gehad. Michel zit (ook s nachts) heel vaak op de wc. Nog steeds zijn z'n darmen behoorlijk van slag. Gisteren heeft hij even op zijn fiets gezeten maar daarna is hij wel erg moe.

Vanmorgen sinds tijden heeft Mies zijn eigen ontbijt klaar gemaakt.

6 opmerkingen:

  1. Lieve Michel,

    Ik ga 's nachts voortaan je lokatie checken met mn iphone ;-)

    Hou je taai, dikke zoen

    Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wist je dat fietsen goed is voor je darmen? Misschien helpt het eten van kleine beetjes, verdeeld over de dag. Geen 3 grote maaltijden maar bv 6 kleine. Ben natuurlijk geen dekundige maar alles valt te proberen. Fijn dat jullie een goede nacht hebben gehad. We duimen voor meer van deze nachten. Liefs

    Angelique en Winfred

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Michel & Marleen,

    Logisch dat je moe van de fiets stapt na al die zware etappe's. Hou vooral vol want ik ben ervan overtuigd dat aan het einde van deze wedstrijd een positief einde komt!

    Het is knap hoe jullie het allemaal voor elkaar krijgen en toch proberen van het leven te genieten. Nog veel succes en vooral sterkte voor de komende dagen!

    Groeten, Jürgen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hadie Kanjers,

    Hé...Ik ben gister op mijn trainingstochtje heel toevallig Cancellara nog tegengekomen!...praatje met hem gemaakt al rijdendeweg, je kent dat wel....gezegd dat ik hem wel héél erg goed vind!..enzo....en hem op een gegeven moment verteld over een goeie schaatmaat van mij...en wat dié allemaal gepresteerd heeft de laatste maanden, samen met zijn verzorgster!.......Nou...ik moest steeds meer naar beneden kijken om nog met hem te kunnen praten....zó klein werd ie!.... ;-))

    Gr. Ries

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey M&M

    Dat was schrikken, nu we deze hele blog lazen. Hopelijk blijven de chemo's goed aanslaan en slaan jullie je er ook goed doorheen - moet lukken, zo sterk als jullie zijn!
    Heel veel sterkte.... we denken aan jullie.

    M&M

    BeantwoordenVerwijderen
  6. He Mies,

    Zoals ik jou ken laat je je niet snel gek maken, maar (zoals je zelf ook zegt) is dit wel een MEGA zware wedstrijd. Verliezen is geen optie Mies!
    Heeeeeeeeeeeeel veel sterkte man.

    Richard Bloem

    BeantwoordenVerwijderen