woensdag 10 maart 2010

Zin in de lente

Terwijl Michel naast me een eitje staat te bakken (kost hem wel veel moeite, hij is nog steeds een beetje misselijk)zal ik de blog even bijwerken.

Gisteren weer veel bezoek gehad en dat doet Mies erg goed. Kaarten en mailtjes blijven ook nog steeds binnenstromen. Allemaal heel erg bedankt lieve mensen!

Wat heerlijk dat het zonnetje weer schijnt, de bollen de grond uitkomen en we weer een lentegevoel krijgen. Laat maar komen die zomer! Hoe zal het met Mies gaan als het zomer is?

3 opmerkingen:

  1. Beste Michel en Marleen,

    We gaan ervanuit dat de lente snel en goed komt en ook de zomer zich van zijn beste kant laat zien. Zeker na een dergelijke winter en start van het jaar.

    We hopen in iedergeval samen met jullie de nodige tijd door te kunnen brengen op een terrasje om lekker te kunnen bijkletsen en te genieten van de rust.

    Het gaat jullie goed en veel liefs en sterkte gewenst namens ons allen.

    Mvrgr,
    Ad

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier is de zomer nog niet begonnen, maar stel voor dat jullie alvast een voorsprong nemen. Kom ik het eekend er weer van genieten. gaan we ook een stukje fietsen.

    Onno

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad laat de zomer maar komen, en natuurlijk gaan we er gewoon van uit dat jullie dan kunnen genieten van elkaar en het leven zonder deze elendige ziekte. Als je de Blog terugleest zie je alle verbeteringen erg duidelijk. Maar blijf vooral vooruit kijken. Jullie zijn TOP, liefs xx

    Angelique en Winfred

    BeantwoordenVerwijderen