woensdag 3 maart 2010

3e chemo zit er in

Zo het duurde even maar de 3e chemo zit er weer in. Alle bloedwaarden waren erg goed. 18 maart krijgt Michel weer een scan zodat we kunnen zien in hoeverre de kanker afneemt.

Mies heeft ook een sterkere pijnstiller gekregen voor als hij weer krampen en steken in zijn buik krijgt.

Nu is hij wel erg moe. Er waren 2 artsen ziek dus we moesten langer dan normaal wachten in het ziekenhuis. Wel handig dat we ook in het ziekenhuis konden stemmen. :)

3 opmerkingen:

  1. Lieve Marleen & Michel,

    Hebben de hele dag aan jullie gedacht ondanks het feit dat het enorm zwaar is voor Mies zijn lichaam, zijn we toch weer blij te horen dat te 3de chemo erin zit; is toch wééral een stap naar voren. Rust maar lekker uit alletwee, en we wensen jullie een zeer rustige nacht.
    Heel veel liefs
    Aisha & Sylvain

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Laat de chemo zijn werk maar doen en de krampen weg blijven. fijn dat je nu ook sterkere pijnstiller hebt gekregen voor die vervelende en erge krampen. Laat de appeltaart smaken, de buurvrouw heeft Michel op een idee gebracht zeker? Neem lekker jullie rust beiden, ook jij marleen!

    Liefs Angelique en Winfred

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed te lezen dat de bloedwaarden goed genoeg waren. Hopelijk worden die krampen nu ook wat minder en hoeven jullie alleen nog maar aan herstel te denken en niet aan vervelende bijwerkingen. Ook fijn om te lezen dat Mies in iever geval de energie heeft en zin op kan brengen om naar zijn werk te gaan. Kom tijdens de lunchpauze wel even een stukje appeltaart halen (of istie al op ??).

    BeantwoordenVerwijderen