zondag 28 maart 2010

Limoncello



Met Mies gaat het goed! Hij eet goed en heeft gisteren voor het eerst weer een kwartiertje op zijn fiets gezeten.

Met Mies gaat het vandaag beter dan met mij. Gisteren smaakte de wijntjes en vooral de Limoncello iets te goed tja en dan heb je de volgende dag spijt.....

9 opmerkingen:

  1. Heee Mies op de fiets, zoals het hoort ;) Dat ziet er weer goed uit!!!

    Marleen sterkte met je kater...dan was het vast gezellig gisteravond en dat heb je ook nodig even niet nadenken en lekker genieten!

    Fijne zondag nog.
    Wendy
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super om je op de fiets te zien.
    En weer een kwartier!
    Toppie!! Het gaat de goeie kant op lieverds.
    Elke dag weer een beetje sterker!
    Nu nog even lekker in het zonnetje, dan worden die benen heerlijk bruin.
    Fijn om te zien dat het nu echt beter met je gaat mies! Ga zo door kanjer!!
    Liefs van Rob en Gerda.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Michel,
    Fijn dat het weer zo goed met je gaat. Zo zie je maar, na elk dal komt er weer een berg die je weer dichter naar de finish brengt. Hopelijk houdt de goede periode aan tot je volgende chemo. Goed eten om aan te sterken en hopelijk zien we je snel weer een keertje in Riel.

    groetjes,
    Jenny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mies en Marleen,
    Wat tof om je op de fiets te zien!!! Dan voel je je ongetwijfel een stuk beter. Dat heb je ook zeker verdiend na de afgelopen weken. Geniet er maar lekker van. En jij ook Marleen! Een kater is niet leuk maar de avond was dat vast wel en dat heb jij ook zeker verdiend!!
    Dikke kus en veel liefs Monique en Marcel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben even een paar dagen weg geweest en lees gelukkig goede berichten. Ben ontzettend blij dat Mies weer normaal kan eten en dat het binnen blijft. Hopelijk wordt dat magere koppie nu weer wat dikker.Ook goed om te zien dat je smilend op de fiets zit, hou vol kanjer, kan alleen maar bergop gaan nu. Marleen, hoop dat je kater een beetje voorbij is en dat je gisteren een 'kei' leuke avond hebt gehad, je hebt het meer dan verdiend. Allebei dikke kus en knuffels uit Bavel en heel heel heel veel ongelooflijk positieve gedachten worden jullie kant op gestuurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. The only way is up!

    :-)

    xxx Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ben een paar dagen weg geweest en erg blij dat ik deze positieve berichten lees. Hou vol kanjer, ziet er goed uit zo op de fiets. Gelukkig blijft je eten nu ook weer binnen en wordt je koppie hopelijk weer wat dikker. Thomas is ook blij te horen dat je je weer wat beter voelt, hij hoop dat je snel weer de oude Mies bent. En Marleen, ik hoop dat je kater het dubbel en dwars waard was en laten we afspreken dat als dit allemaal achter de rug is we een ongelooflijke kater zullen creeren. Dikke kus en knuffels uit Bavel.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. oh, heel cool zo, op die fiets! blij te zien en te lezen dat het beter gaat, ga zo door! xx Daan

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super dat het weer wat beter gaat. Het doet me goed Michel weer op zijn fiets te zien. Houd vol. Ik hoop je als je weer in Riel bent live te zien.

    Groeten van Erwin

    BeantwoordenVerwijderen