zaterdag 13 maart 2010

Iedere dag sterker

Het gaat nog steeds goed met Mies.Iedere dag voelt hij zich wat sterker.

Vandaag is het 10 dagen na de kuur en dan is zijn weerstand het allerlaagst. Belangrijk dus dat hij geen contact heeft met zieke mensen. Dat is best lastig omdat hij zich goed voelt wil hij er juist op uit.

Over Gino Vanelli.... tja.... Lenie heeft gelijk. Hij is niet meer de opwindende man die hij was. Hij heeft nog steeds de stem en de moves. Hij ziet er ook best goed uit (zeker voor zijn 57ste), hij heeft ook geen kont in zijn broek (net als Mies) maar...... Ik heb hem nog wel een hand gegeven aan het einde van het concert :) De muziek was top en ik ben lekker uit mijn dak gegaan.

4 opmerkingen:

  1. Hey Lieverds,

    Fijn om te horen dat het de goede kant uitgaat met Michel....En natuurlijk heerlijk om te horen dat je gisteren lekker uit je dak bent gegaan op het concert Marleen,doet je goed en heb je zeker verdient.

    We wensen jullie een heel fijn weekend,

    Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marleen je hebt het wel verdient hoor om eens lekker uit je dak te gaan. Vooral nu het steeds beter gaat met Michel. En fijn ook dat Michel er zelf ook op uitgaat. Als jullie eens behoefte hebben een bakkie te komen doen en wat te kletsen zijn jullie van harte welkom hoor. Veel liefs xx

    Angelique en Winfred

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He kanjers,

    Lees nog regelmatig jullie vorderingen, hoewel dat vaak laat op de avond is. Goed om te vernemen dat er toch ook weer een ritme te ontdekken is. Mies die geregeld naar buiten gaat en Marleen die ook de ruimte neemt om er even tussenuit te knijpen. Ik heb een enorme bewondering voor de wijze waarop jullie de situatie het hoofd bieden en nog immer trouw de buitenwacht laat weten hoe het gaat. Top!
    Succes en stap voor stap voorwaarts.
    Groet en liefs, René Brughuis

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hee Mies en Marleen,

    Nou, het klinkt allemaal goed, fijn dat Mies steeds beetje bij beetje er weer bovenop krabbelt. Diep respect hoe jullie het samen "mannen". Ik bel vlug om eens even langs te komen. Hou je taai en dikke kus, Hilco

    BeantwoordenVerwijderen