woensdag 17 maart 2010

Misselijk

De misselijkheid blijft maar aanhouden en gisterenmiddag zo erg dat ik het ziekenhuis heb gebeld. Mies kreeg medicijnen voor de heftige misselijkheid. Gelukkig gaat het daardoor iets beter. Hij wordt erg moe wanneer hij zich zo ziek voelt.

Misschien kan ik hem vanmiddag zo ver krijgen dat hij even buiten in het zonnetje gaat zitten.

8 opmerkingen:

  1. He Bah! Wat vervelend! Hopelijk kunnen ze morgen in het ziekenhuis wat meer voor hem doen. Misschien dat het zonnetje ook een beetje helpt. Veel succes morgen.

    Groetjes,
    Annemiek Somers

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat naar dat Michel zo misselijk is en blijft. Fijn dat er iets tegen is...Ik hoop dat het snel beter wordt en dat Mies ook even lekker van het zonnetje kan genieten.
    Veel succes morgen.
    Liefs en kuzz Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hallo Michel hier Bergambacht het voorjaar komt er aan daar moeten wij ons maar aan vasthouden.Je bent nog bij Gerben geweest heb ik gehoord voelde als een overwinning denk ik.
    Als de misselijkheid en gedonder in je buik onder controle is naar buiten in de zon.
    Even wat anders onno z'n broer Ton is vorige week 50 tig jaar geworden dus feest in ons dorp
    het hele a1 elftal kwam bij hem op bezoek en de trainer. Ton is coach van dat elftal en dat doet hij vanaf het moment dat Martyn (zijn zoon ) in de deetjes ging spelen. Voor mij was het ook leuk omdat ik die gasten een jaar of vier in de deetjes heb getraind.Voor Ton was het toch leuk want de famillie en vrienden komen toch wel. Michel heb je de fut nog opgebracht om het wielrennen Parijs Nice te bekijken wat gaan die gasten hard.Als je een tydje geen bericht van ons krygt dan zijn wij je echt niet vergeten maar dan zijn wij met de camper een aantal weken weg.Wij hopen dat je weer een keer aan de zaak kan snuffelen dan gaat het de goede kant op.Michel en Marleen ga door wij denken aan jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste Michel en Marleen,

    Laten we hopen dat de krampen en misselijkheid nu snel achter de rug zijn en dat het weer zo blijft verbeteren dat jullie lekker van de zon kunnen genieten.

    Ook veel succes met de scan. Wij zijn bijzonder hoopvol dat alles nu wel de goede kant op moet gaan en kunnen amper wachten op het goede nieuws.

    We waren in iedergeval erg blij jullie beide afgelopen vrijdag bij ons te hebben en even lekker kunnen bijpraten.

    Namens het voltallige team veel liefs en veel gezondheid gewenst en laat ons het goede nieuws z.s.m. horen.

    Mvrgr,
    Ad

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beste Michel en Marleen,

    Laten we hopen dat de misselijkheid en de krampen nu als sneeuw voor de zon verdwijnen en dat het lekkere weer ook voor jullie betekent dat je daar samen lekker van kunt genieten. Wij rekenen alvast wel op beter en lekker weer voor jullie. Toevallig ook dicht in de buurt, dus wij genieten lekker mee.

    Veel succes met de scan morgen. Wij verwachten wel goed nieuws te krijgen.

    We hebben zeker genoten van jullie bezoek afgelopen vrijdag. Het was erg prettig jullie te spreken en te horen hoe het nu gaat.

    Veel liefs en gezondheid gewenst namens het voltallige team en we rekenen erop het goede nieuws snel te horen.

    Mvrgr,
    Ad

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Veel Succes met de scan,en we hopen dat die misselijkheid vlug over gaat en Michel zich weer kiplekker voelt..

    Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel veel succes met de scan en we hopen dat de misselijkheid van Michel snel zal verdwijnen en hij zich weer lekker voelt...

    Veel Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoop dat de misselijkheid is afgenomen en dat de scan alleen maar goed nieuws brengt. Kaarsje gaat vanavond eerder aan, misschien helpt het.

    groetjes en dikke hug Gea

    BeantwoordenVerwijderen