woensdag 24 maart 2010

chemo nummer 4

Vanmiddag 15.15 uur is het tijd voor chemo nummer 4. Ik hoop zo dat Mies zich met de prednison de komende dagen weer beter gaat voelen!

Vanmorgen was het meteen al weer mis. Hij had zelfs nog niet gegeten. Het is zo jammer dat hij zich niet goed voelt. Het zonnetje schijnt en ik zou graag met hem naar buiten gaan maar hij heeft er te weinig puf voor.

5 opmerkingen:

  1. Hey Mies en Marleen,
    Gelukkig waren de uitslagen positief. Hopelijk gaat Mies zich beter voelen zodat jullie samen van het zonnetje kunnen genieten.
    Sterkte vanmiddag bij de chemo
    xx
    Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sterkte vanmiddag Lieverds,we duimen voor jullie en hopen dat de misselijkheid vlug stopt,arme jullie....

    Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Michel,

    Gisterav laat in mijn avonddienst nog gauw even op jouw site kijken of de uitslag goed was en...yesssssssssss, pfff toen ik dat woordje zag staan was ik superblij voor jou/jullie. Nu weer een stapje verder en heel veel succes met de volgende chemo en hopelijk gaat die vervelende misselijkheid afnemen? Probeer echt aan te sterken...,
    Heel veel groetjes hier uit Heesch van Jeroen en Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Och toch. Hoop ook dat de prednison zijn werk doet, heeft nu lang geduurd die misselijkheid. Hou vol kanjers. Vanavond nog eerder de kaarsjes aan, dikke kus en knuffels van ons vijfen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Marleen,

    Voor jou is het ook een zware strijd. Klasse dat je iedereen op deze manier op de hoogte houdt. Echt geweldig! Veel sterkte vandaag met Mies en natuurlijk de komende dagen en maar hopen dat hij zich wat beter voelt zodat jullie van deze heerlijke voorjaarszon kunnen genieten.

    Liefs Madeleine

    BeantwoordenVerwijderen