zondag 7 maart 2010

bezoekdag

Het gaat goed, mooi weer lekker een stukje in het bos gelopen en veel bezoek.

6 opmerkingen:

  1. Goe man!

    Even de blog niet bijgehouden en lees nu dat het best wel heel erg goed gaat. Je foto's zien er eveneens goed uit! Doet me goed!!
    Ga zo door vriend!

    Gr. Ries

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blij te horen dat het zo goed gaat. Graag in deze trend voortzetten :-).

    x Madeleine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Na een weekendje amsterdam meteen even checken hoe het met je gaat... Blij om te lezen dat je op de helft bent nu en dat het goed met jullie gaat.

    Dikke kussss

    Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fantastisch te lezen dat het zo goed gaat Michel en Marleen. Gaan voor een zich zo voortzettend verbeteringstraject !!!.

    Vriendelijke groet
    Kees M.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beste Michel en Marleen,

    Goed dat jullie er even op uitgetrokken zijn. Het weer was maar even goed. Laten we hopen dat wat het weer betreft we snel met z'n allen aan het lekkere voorjaar weer kunnen beginnen en dat je lekker naar buiten kan om wat te fietsen en wandelen. Wel blij te horen dat je zo kort na de 3e chemo alweer energie hebt om erop uit te trekken.

    Heel veel liefs en sterkte gewenst namens het gehele team (REAS, RWW, PW, WPKR, Autobedrijf JvR).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heeeijjj daar...
    Fijn om te lezen dat je weer wat opknapt. Het is en blijft toch een achtbaan waarin je soms niet weet welke bocht er voor je ligt. Goed om te horen dat je je weer wat beter voelt. En voor Marleen; lekker he om Mies er s uit te rijden met fietsen. Geniet er maar van zo lang als het kan; zal in de toekomst weer anders zijn :-))Liefs en knufs van ons xxxx Bianca en Alwin

    BeantwoordenVerwijderen