maandag 15 maart 2010

Ups & downs

Mies is blij dat dit rotweekend achter de rug is. Hij is nog steeds niet helemaal toppie maar het gaat weer iets beter. Het is een zware lange weg maar hij houdt vol.

Donderdag een nieuwe scan!

8 opmerkingen:

  1. Blijf volhouden en sterker worden. Zo vervelend dat die pijn steeds terugkeert. Als het even niet gaat denk dan aan de andere vooruitgangen. Alvast veel sterkte met de scan van donderdag. Wij blijven aan jullie denken en met jullie mee leven.

    Angelique en Winfred XX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg veel succes donderdag...Eindelijk weer wat meer informatie dan.

    Dikke kus en tot whatsapp....

    xxxx Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maarten en Marion15 maart 2010 om 16:39

    Kiezen op elkaar, kerel! Er is maar één weg, en die is vooruit. Ook al is het soms ZOAB met gaten ;-) Je weet dat je het kunt en wij zijn trots op je.
    Liefs,

    M&M

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Om maar in de Gino-mood te blijven: 'You gotta move' oftewel zeer vrij vertaald: Ga vooruit. Kijk vooral niet achterom en hopelijk krijg je steeds minder last van die vervelende kl...krampen (kinderen zitten mee te lezen). Dikke kus en knuffels van ons allevijf.

    p.s. krijg net van Ruby te horen dat ze wel weten dat kl... klote betekent.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Veel succes voor de scan donderdag en Lieverds,volhouden en blijven vechten,klinkt mischien afgezaagt maar jullie zijn al een heel eind,nog even...

    Liefs Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Blijf volhouden dapper dier... Wie know you ken doe iet ! Laat de downs voor wat het is (niet altijd even makkelijk natuurlijk) en kijk uit naar de UPS ;-) die zijn belangrijk.. Denken aan jullie. Heel veel succes bij de scan.. kijken uut naar goed nieuws.. dikke bisou.. rolf en moon

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Volhouden man....Wat een gevecht.
    We denken aan jullie.
    Sterkte donderdag.
    Kus
    Peter en Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Michel & Marleen,

    Ontzettend goed om te zien dat jullie het zo goed volhouden. Zelfs Michel ziet tussendoor iedere keer weer kans om aan te sterken en zelfs een rondje op zijn fiets te rijden. Julle rijden samen nog steeds op kop om de overwinning te behalen!

    Alvast heel veel succes voor donderdag.

    Groeten, Jürgen

    BeantwoordenVerwijderen