donderdag 1 april 2010

verder vooruit

Ook vandaag gaat het weer een stukje beter. Mies krijgt last van zijn rug. Ik denk van het vele liggen en weinig bewegen. Hij wil morgen gaan lunchen in Baarle Nassau.... vind ik wel erg ambitieus maar we zien wel of het gaat.

6 opmerkingen:

  1. hi lieffies

    ambitie en voor uit zien zijn typerend voor een topsporter ..dus gezelli samen lunchen in baarle nassau .....go forr it !!!!

    lieve knuffels van sjaak en ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. GEZELLIG LUNCHEN ALS HET INDERDAAD LUKT VOOR MIES, ENNE.... Marleen..... Ik neem een fototoestel mee, want Mies gaat me niet herkennen en JIJ OOK NIET, maar vooral JIJ MOET HET ZIEN!!!! Thankxxxxx nog hè.... Veeeeeeeeeeeeeeeel beter nu!!!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hele fijne lunch, ga ervoor. Naar huis kan altijd en Baarle is niet zo ver toch? snap het ook wel, als je zo vaak binnen hebt gezeten wil je eruit. Net als de koeien die lang op stal hebben gestaan in de winter en dan weer de wei in mogen met de lente. Wij zijn effe weekendje weg maar denken wel aan jullie. Heel veel liefs en een fijne, goede pasen met veel eitjes.

    Angelique en Winfred

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Foutje, eerste berichtje kreeg ik niet verzonden maar zag dat hij na het tweede berichtje toch geplaats is, vandaar twee bijna dezelfde berichtjes, wensen wij jullie dus een dubbelfijne pasen.

    Angelique en Winfred

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel goed! En kleine hapjes he?
    Geniet er van, Rene

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn om te lezen,geniet ervan Lieverds...

    Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen