woensdag 24 maart 2010

op zijn achterhoofd gevallen




Voordat we naar het ziekenhuis moesten wilde Mies nog even de jaccuzi in. Daar wordt hij lekker warm en dan kan hij zich goed ontspannen (soms weet hij niet meer hoe hij op zijn bed moet liggen).

Na het douchen ging hij naast zijn krukje zitten en kon ik hem maar half opvangen en viel hij met zijn hoofd tegen het tandwiel van zijn fiets aan(2 kleine gaatjes in zijn koppie). Daarna viel hij weg en kon ik hem nog een beetje helpen om te gaan liggen maar viel hij toch redelijk hard met zijn achterhoofd tegen de grond aan. (2 bulten op zijn achterhoofd).

Zijn bloeddruk is erg laag en hij slikt nog steeds 2 pillen tegen te hoge bloeddruk. Dit hebben we al een paar keer aangekaart en nu mag hij met 1 pil stoppen.

De 4e chemo ging er vlot in. Goed nieuws!!!! De volgende chemo's krijgt hij om de twee weken in plaats van om de drie weken. Als alles goed gaat krijgt hij dan 19 mei zijn laatste chemo. De volgende verwachten we 7 april.

9 opmerkingen:

  1. Michel,

    Ik lees zojuist dat de uitslagen positief zijn. Dat is waar het om gaat. Goed nieuws om je in vast te bijten. Groeten uit Prinsenbeek. Wim Voges

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Luitjes
    Ondanks alles toch nog lekker nieuws als je het zo kunt noemen
    Heel veel sterkte van Sanne(zit nu in Engeland)
    Marleen keep up the good block
    Heel veel sterkte van ons
    Jaap en Aleid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hou vol kanjers. Eind mei kijken jullie lachend om met de gedachte dat de tijd zo snel is gegaan. En tot die tijd houden wij nieuwshonger. Dus Marleen: blijf schrijven!
    xxx Marie-Jose en Eric

    BeantwoordenVerwijderen
  4. je ziet er stoer uit in je badje maar denk er $$$$#@##@!##$@aan als je op je kop valt zonder dat je het zelf wilt niet goed is. Zelfs bij jouw is het kopje erg zwaar en kan de schade groot zijn . Ik weet hoe stoer je je wilt houden maar denk wel aan de grenzen daarvan,zwakjes zijn in jouw situatie is geen schande.
    Ik zie alleen maar lieve en ondersteunende reacties maar je moet ook eens op je flikker krijgen en niet proberen(ik weet het wel)stoerder zijn als mogelijk is in jouw situatie

    Je hebt beloofd ons niet in de steek te laten zoals wij jouw dat ook beloofd hebben dus laten we ons daar maar aan houden.

    Hou gewoon vol bokke##@##

    Groeten Oscar

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je ziet er goed uit in de jaccuzi, maar als je %$#$%%^#$#@ op je koppie valt zonder dat je het zelf wilt is niet goed, gelukkig heb je Marleen die je opvangt. Ook jouw koppie is te zwaar om ongecontroleerd op de grond te gooien en kan meer schade opleveren als we willen.
    Je doet je zelf stoerder voor als waarvoor je in staat bent(ik snap en herken het wel) maar een beetje zwakte in jouw situatie begrijpt iedereen.
    Ik zie alleen maar opbeurende en lieve reacties, maar je moet ook eens op je flikker krijgen dat je niet stoerder moet doen als je aankunt, alleen jij kunt bepalen waar de grens ligt, neem de tijd

    Maatje sterkte en ik zie en spreek je

    gr.Os

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey Stuntman!!!

    Als je het fietsen nog een jaartje uit wilt stellen, dan moet je dit ook nog even laten.. OKE???
    Laat dat vallen nou maar aan een ander over...
    Errug fijn om te lezen dat dat je er weer op vooruit gaat. Nog even volhouden...
    Allebei! We kunnen alleen maar trots zijn op jullie en vol bewondering.


    Groetjes Bert en Brenda.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hee Mies! Super om te horen dat het de goede kant op gaat. Worden we heel blij van. 19 mei de laatste chemo, dat is lekker snel. Nog even doorzetten dus. Pas een beetje op jezelf, al die gaten in je hoofd staan zo raar :-)

    X - Jurre & Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je ziet er goed uit Lieverd,alleen een beetje oppassen met je evenwicht..Fijn om het goede nieuws te lezen..
    We wensen jullie een hele fijne dag,
    Heel veel Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Maarten en Marion25 maart 2010 om 11:10

    Wie had ooit nog eens gedacht dat je blij zou zijn met om de 2 weken chemo? ;-)
    Dus je was toch over de helft, qua tijd dan, en nu helemaal!
    Goed op 'm passen hoor Marleentje, enne... ook op jezelf!
    Dikke X

    BeantwoordenVerwijderen