dinsdag 2 maart 2010

Ad vies: Eet lekker

Gisteren een hele goede dag met veel bezoek. Mies heeft een stukje in het bos gewandeld. Later in de middag heeft hij ook nog gefietst en geroeid.

s Avonds zijn we uit eten gegaan bij de chinees om de hoek. (we wilden nog niet te ver weg)Iedere dag is het weer een verrassing waar Mies trek in heeft. Soms zijn het dingen die hij anders nooit eet maar gisteren wilde hij chinees.

Straks gaan we bloed prikken. Alleen als de bloedwaarden goed zijn krijgt hij morgen zijn 3e chemo. Bedankt mensen voor alle kaarsjes! De aandelen van kaarsen zullen inmiddels wel stijgen. :)

7 opmerkingen:

  1. Klinkt allemaal zeer positief. Hopelijk zijn de bloedwaarden goed (waar ik eigenlijk wel helemaal vanuit ga) en kan morgen de 3e chemo beginnen. Volhouden kanjers !!! En de kaarsjes blijven branden voor jullie allebei. Heb alweer een voorraadje aangekocht.
    Dikke knuffel van Onno, Gea en de kids (die blijven knutselen voor Mies)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ho lieve Michel en Marleen,
    Ook wij branden kaarsjes voor positieve energie en goede bloedwaarden voor morgen.
    Hoop dat morgen de derde door kan gaan! Heel veel liefs en sterkte voor jullie alle2.
    Dikke kus Monique&Marcel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij zullen duimen voor de goede bloedwaarden en dat de chemo door kan gaan. In ieder geval heel veel sterkte morgen. Ga er maar lekker van uit dat jullie op de helft zijn van deze zware wedstrijd. laat de chinees smaken en een fijne avond.

    Angelique en Winfred XX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Marleen en Michel,

    hopelijk pakken jullie vannacht een paar uurtjes; ik denk morgen aan je Michel, de héle dag!
    Sterkte,

    warme groet aan jullie allebei,
    Cecile

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo lieve Marleen en Michel,
    Heel veel succes morgen met de chemo Michel. Wij denken aan jullie en sturen ons positive thoughts allemaal jullie richting. :)
    Dikke knuf van ons,
    Annette en Marcel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Michel!
    Via de kanalen van Defensie kregen we te horen dat je plosteling zo ziek was. We konden het nauwelijks geloven. Dan maar navragen, bleek het toch waar te zijn...
    Ongelofelijk!
    Ik wens je heel veel beterschap en een spoedig herstel toe.
    Heel veel groetjes ook van Jan,
    Jolanda Dam-Bloothoofd

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hai Mies, Na het lezen van jullie blog die zo mooi geschreven wordt door Marleen is me 1 ding duidelijk de vechtlust van de vechter waar we jaren van hebben kunnen genieten bij Fokker zit er nog steeds in. Ik wens je vandaag heel veel sterkte en hoop snel te kunnen lezen dat je weer met dat alfaatje kan rijden. Kus Pauline

    BeantwoordenVerwijderen