maandag 29 maart 2010

Pijn weer terug

Gisteren aan het eind van de middag kwam de pijn weer heel hevig terug. We hebben een drama nacht zonder slaap achter de rug. Dit soort nachten trekt hij niet langer.

Michel heeft tot een uur of 3 vanmiddag liggen slapen. Nu gaat het gelukkig weer iets beter maar hij is uitgeput. We gaan toch maar iets voorzichtiger doen met het eten.

5 opmerkingen:

  1. Lieve Lieve Marleen,

    Wat verschrikkelijk dat Michel weer zo moet afzien, net nu het beter begon te gaan. Wat erg dat we niet kunnen helpen... Ik hoop echt dat hij deze nacht zal kunnen slapen, en jij ook.

    Heel véél kracht & heel veel liefs
    Aisha & Sylvain

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Marleen

    Wat erg dat Michel weer zo erg moet afzien, net nu het beter begon te gaan. Ik hoop van harte dat hij een rustige nacht heeft vanavond en jij ook.

    Heel véél kracht toegewenst,
    Aisha & Sylvain

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Mies en Marleen,

    Het blijft een achtbaan...net als je denkt op adem te kunnen komen raas je weer naar beneden. Niemand zal graag in jullie schoenen staan maar iedereen zal zeker een stuk van de pijn en emoties van jullie willen overnemen. Al is het maar om jullie wat rust te gunnen.
    Hopelijk was het maar 1 slechte nacht.
    Veel sterkte voor jullie.
    Liefs Madeleine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. damn damn damn
    Op de helft maar wat een heftig iets. Ik hoop maar dat het een heeeeel klein beetje helpt dat wij met zn allen aan jullie denken.

    Knuffel,

    Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Niets kunnen doen tegen die pijn en het meemaken en aan moeten zien is vreselijk. laat het snel afgelopen zijn. Kijk inderdaad maar uit met eten en begin rustig met opbouwen hiervan. Misschien is de hele spijvertering van slag. Wij wensen jullie zo veel goeds toe en de komende nachten veel rust voor jullie beiden.
    Liefs en knuffel

    Angelique en Winfred

    BeantwoordenVerwijderen