zaterdag 20 maart 2010

ziekenhuisonderzoek


We zijn vanmiddag toch maar even naar het ziekenhuis gegaan voor onderzoek. Alles zo ver te zien is goed. De scan van woensdag was goed, bloedwaarden goed, longen en darmen op de foto ook goed..... we weten dus niet waarom Mies zo ziek is.

Mies wilde eerst niet mee naar het ziekenhuis dus ik heb iedereen heel duidelijk gemaakt dat hij absoluut niet wilde blijven... heeft geholpen :) Hij mocht zelf kiezen naar huis en terugkomen als hij morgen nog misselijk is of blijven... tja hij is dus weer thuis.

Hij heeft net even in de jaccuzi gezeten om warm te worden en is nu moe.

5 opmerkingen:

  1. Klote maatje. Wel een passend shirt aangetrokken zie ik. we zullen morgen extra hard trappen. Onno

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Mies,

    Oudejaarsavond en ik zit hier heel alleen achter de computer mijn eerste reactie op deze blog te schrijven in de wetenschap dat mijn maatje voor jou zal gaan starten morgen. Dat in de grote hoop dat dit de aftrap moet zijn naar een nieuw levensjaar met een enorme opleving. Laat het afgelopen zijn met de misselijkheid en de buikpijn: Kop op en een nieuw jaar met nieuwe kansen gaat komen!! Wij houden van je!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. %%^&^%#$#^%%*&$&%^$%@^#@ domme

    sterkte maatje

    groeten
    Oscar

    BeantwoordenVerwijderen
  4. %$%$^^^% domme bijna vergeten.
    van harte met je verjaardag, hoop dat het vandaag en verder een beetje goed gaat.
    Oscar& Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  5. allereerst gefeliciteerd, we wisten het niet van je verjaardag. Maar geniet van het kleine feestje dat het beter gaat en dat er toch weer veel dingen goed zijn gekeurd. Het feestje houden we wel tegoed. We blijven aan jullie denken. Hopen dat eten beter gaat vanaf nu en natuurlijk geen misselijkheid meer. Goed dat je thuis bent, ziekenhuis heb je al genoeg gezien dit jaar. Liefs

    Winfred en Angelique XX

    BeantwoordenVerwijderen