donderdag 25 maart 2010

Drama nacht

Natuurlijk zijn we heel erg blij dat de chemo zijn werk goed doet en dat de kanker goed wordt bestreden maar wat heeft Mies het ontzettend zwaar!

Het goede nieuws is dat de misselijkheid weg is maar daarvoor in de plaats heeft hij ontzettende pijn onder in zijn buik.

Vannacht was een drama! Mies wist niet meer hoe hij moest zitten / liggen / lopen van de pijn. Pijnstillers hielpen niet meer. Na overleg met het ziekenhuis hebben we de dosis pijnstillers verdubbeld maar het hielp niets.

Voor vandaag heb ik al mijn afspraken maar afgezegd. Het ziekenhuis gevraagd om sterkere pijnstillers. Mies ligt nog steeds te slapen, ik laat hem maar. Vanmiddag krijgt hij weer zijn dure spuit die is net afgeleverd door een koerier.

11 opmerkingen:

  1. wat naar om te horen van die pijn zeg, we wensen jullie zoveel goeds toe en die pijn moet nu maar eens afgelopen zijn. Weten jullie ook hoe of waar die pijn mee te maken heeft? Is het van de Chemo of zijn de darmen zo van slag? Wel weer goed om te horen dat de chemo om de twee weken kan ipv om de drie weken, dit geeft natuurlijk wel aan dat Mies zijn lichaam dit aankan, anders doen ze dit niet. En dat verkort natuurlijk wel de termijn. Hou de bloeddruk ook maar goed in de gaten en Michel: Niet meer vallen hoor, kijk maar uit.We zien je koppie liever zonder gaten en bulten. Geniet maar lekker van het mooie weer en ga af en toe lekker buiten in het zonnetje zitten, goed voor de vitamine D aanmaak. Op naar 7 april, dat is weer zo en je bent al op de helft. Liefs

    Angelique en Winfred

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve schatten, wat een heftigheid toch. Jullie zitten in die rollercoaster en je hebt geen idee hoe lang hij duurt, welke bochten hij in petto heeft en met welke snelheid.
    Ik heb een diep respect voor hoe jullie je hier doorheen slaan. ben net weer bijgelezen, had het briefje waarop de link geschreven stond te goed verstopt.

    Een dikke digitale zoen van mij, en heel veel positieve energie erbij!

    Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heftig allemaal zeg, is eindelijk die vervelende misselijkheid weg, krijg je er weer andere pijnklachten voor terug...
    Wel goed te lezen dat de chemo nu om de 2 weken kan, dan blijkt maar weer dat je ijzer sterk bent Mies, blijf er in geloven he!!

    Veel sterkte allebei, ik denk aan jullie!

    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heftig en zwaar voor jullie beide!
    Heel veel sterkte, we denken aan jullie
    Geertje en Henk

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi.
    zeer vervelend allemaal.
    allebei veelsterkte en snel weer beter.
    Groetjes Toon en Jenny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi,

    Toch goed nieuws gehoord van John dat de chemo goed zijn werk doet, jammer dat je zoveel pijn hebt. We kunnen niets anders zeggen dan Zet hem op (evt een helm erbij).

    Gr. de Blokvoortjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi,

    goed nieuws wordt afgewisseld met minder goed nieuws. Helaas is het nu alweer een paar dagen minder goed nieuws. Blijf in gedachten houden: achter de wolken schijnt de zon!

    Heel veel sterkte toegewenst.

    Robin van der Ha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. HI MATE,

    zo te lezen zijn de zware bergritten nu pas echt begonnen, met hindernissen, valpartijen en al. Moet je nb nog met je hoofd in je eigen tandwiel vallen ook...
    Oké, nou moet je echt diep,
    maar Parijs is dus in zicht!
    Hou vol, ga door en zet um op maatje!
    Je kunt het!

    Gr. Ries

    BeantwoordenVerwijderen
  9. o..wat k...u...t... als ik dit soort berichten hoor. Niet voor mij maar voor jullie 2. Gatver...hou vol hou vol...makkelijker gezegd dan gedaan. Voor deze ellende moet zoveeeeeel goeds terugkomen.....dat kan niet anders....en het is jullie meer dan gegund. Pijn is dus absoluut niet fijn!

    x Maddie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hey allebei, wat een rottijd! hoop dat mies "lekker" heeft geslapen, alle kleine beetjes helpen..weet niet meer wat te schrijven zonder in cliche's te vervallen, maar dikke kus van mij! hou vol! xdaan

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heftig om dit te lezen,we wensen jullie veel sterkte en kop op Lieverds.

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen