dinsdag 27 april 2010

op papier goed

Vandaag weer naar de oncoloog geweest. Op papier ziet alles er tip top uit: PETscan is goed, er is alleen nog een lichte activiteit bij de lendewervel te zien. Bloedwaarden zijn goed en ook de eiwitaanmaak is weer in orde. We hebben vandaag ook nog een longfoto gemaakt en die ziet er ook goed uit (alsof er niks gebeurd is).

Alleen Mies voelt zich niet goed. Nog steeds zwak, moe en misselijk. Al gaat het wel weer ietsiepietsie beter dan gisteren. Het maakt ook een groot verschil voor tussen zijn oren nu de uitslagen er allemaal goed uitzien.

Maandag krijgt hij zijn 5e kuur. Omdat hij zich nog zwak voelt wordt de dosering teruggebracht naar 75%. Hij krijgt langer prednison omdat dat voor hem als een echt pepmiddel werkt.

En dan 12 mei weer terug naar de oncoloog om te bespreken wanneer kuur 6 er in kan.

8 opmerkingen:

  1. Lieve Mies en Marleen,

    Wat een goed nieuws!!! Laat de prednison maar snel komen zodat Mies zich weer beter voelt. Ga alvast maar lekkers halen.

    Heel veel sterkte in deze moeilijke en moedige strijd samen,
    Dikke zoen,
    Annemiek Somers

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ..blijft indrukwekkend om mee te lez(v)en wat een enorme kracht jullie samen hebben. Goed om te lezen dat uitslagen positief zijn, nu nog beter voelen. Heel veel sterkte!
    Liefs
    Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Michel en Marleen,
    Wat fijn dat de uitslagen zo positief zijn. Hopelijk geeft het Michel zo'n boost dat hij er weer even tegenaan kan. Nog even volhouden, hoe moeilijk het soms ook is, en dan is alle ellende voorbij!
    groetjes,
    Jenny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zeer goed nieuws dat de uitslagen goed zijn en kuur 5 kan starten. Laat pepmiddel zijn werk maar doen. Goed proberen te eten Michel, je kan wel wat spek gebruiken. Het einde moet echt in zicht zijn, we hebben nog steeds alle vertrouwen in je kracht. Geniet lekker van de zon in de nieuwe ligstoel.
    Liefs Angelique en Winfred XX

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve schatten,

    Het is een Titanenstrijd die jullie leveren. Toen ik zwanger was was ik misselijk. Ik weet een beetje hoe dat voelt. Maar dan groeit er iets moois in je buik. Je elke dag, de hele dag door misselijk voelen door deze k...ziekte moet afschuwelijk zijn. Mies, ik bewonder je vechtlust, hou vol, hou vol....Ik kan me voorstellen dat je het af en toe niet meer ziet zitten en er meer dan genoeg van hebt. Maar....je hebt zoveel om voor te vechten. In de eerste plaats voor Marleen, die dag en nacht voor je klaar staat. Ook voor haar is het zwaar. Geloof me, niemand zal graag in jullie schoenen staan maar des te meer bewondering voor jullie volharding.
    Dikke kus
    Madeleine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldig om dit goed nieuws te lezen,jullie zijn echte kanjers en vechters,gewoon een geweldig team...en Marleen,je bent zijn prinses waar Michel heel erg fier op is ....
    Alles komt goed en de zon gaat weer schijnen.

    Heel veel Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat fijn dat jullie met de 5e kuur kunnen beginnen! Heel veel sterkte weer!

    xx Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Voor de verandering, lieve alletwee, ff een link naar een liedje... enjoy! xxx Daan http://www.youtube.com/watch?v=TUOcf-q-Uug

    BeantwoordenVerwijderen