woensdag 7 april 2010

afdeling chirurgie

Michel is vanmorgen naar de afdeling chirurgie gebracht. Hij ligt op kamer 460 op unit 47. Dat is met de lift naar de 4de etage en dan rechtsaf. LET OP!!!! Hij ligt nu op locatie Molengracht en niet zoals vorige keer op Langendijk. Dus borden AMPHIA M volgen.

Hij heeft weer een eigen kamer en een eigen badkamer dus dat is wel heel erg fijn. Vanmiddag heeft hij zijn eerste vaste voedsel gegeten; een bruine boterham met dubbel kaas. Dat ging er goed in en smaakte hem prima!

Wil je op bezoek komen? Bel me dan even! 06-5340 8751. De bezoekuren zijn:
13.30 - 14.30 uur en 18.30 - 20.00 uur

2 opmerkingen:

  1. Goed om te lezen dat hij de goede kant opgaat. Inderdaad Mies , Sjoerd H is een watje vergeleken met jou!
    We blijven duimen, lijkt te werken:).
    Volhouden bikkel, we zijn trots op je.

    Kussen van Melissa en een knuffel van mij.

    Melissa & Willem Jan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blij te zien dat alle slangetjes er weer uit zijn, kunnen we je tenminste zien. Ook erg blij te lezen dat je weer boterhammen met kaas kunt eten. Daarnaast natuurlijk erg fijn voor jullie dat je niet met allerlei andere patienten op een kamer ligt, maar gewoon een eigen 'suite' hebt. Nu kunnen we met een gerust hart naar Rome en de paus de groeten van je doen (alhoewel !!??). Hou vol kanjer, je was even terug naar Sneek, maar bent nu weer volop in de race op naar de Bonkefeart. Dikke kus en alle liefs van Onno, Gea en de kids.

    BeantwoordenVerwijderen