vrijdag 30 april 2010

weinig verschil

Mies heeft weer lang uitgeslapen. Er is weinig verandering, hij voelt zich ietsjes minder misselijk.

2 opmerkingen:

  1. Jeetje, het zit allemaal niet mee, hou vast aan die kleine verbeteringen, zoals een van je vrienden reeds zei, de chemo doet zijn werk goed, de reslutaten zijn er naar. Het is echt afzien, je bent een kanjer. Hou vol, en we drinken vlug weer wat lekkers en kunnen we kijken naar onze mooie oude spiders. Ik rij er niet meer in, ik wacht gewoon tot dat jij weer beter bent, des te mooier is het moment om de "ronkende dos litros" weer te starten. Hou vol kerel ! Hilco

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve schat,

    Je bent wel bezig met de zwaarste etappe uit jouw eigen "Tour de ta Vie" geloof ik, hè Mies?

    Ik citeer:
    "De kerkklok van Bayonne slaat twee – 6 juli 1926. Het is donker, het motregent en het is koud. 76 renners, etenszak op hun rug, twee banden om de schouders, flacon cognac in de maillot, zetten zich in beweging. Met hun koerspetten diep over het hoofd en hun wollen sjaals om hun hals zijn ze bijna onherkenbaar. Sommigen dragen regenjassen. Het doel is Luchon, 326 kilometer verder. Onderweg: vier Pyreneëencols. Vandaag hebben ze geen last van het eeuwige stof dat van de onverharde Franse wegen afwaait. Maar is dat een zegen? Hoe zal het weer zijn op de Aubisque? Hoe koud is het op de ruim 2100 meter hoge Tourmalet? Zou het er sneeuwen?"

    Jij bent bezig met je eigen "colls" te overwinnen. Ook jij weet elke "tourdag" opnieuw niet wat je kan verwachten. Hoe zal het gaan? Hoe zullen "de benen" zijn? Wat roept jouw lijf?
    Jou kennend, doorbijter, vechter, man die kan afzien, ga jij het wel redden! Natuurlijk kost je dit alles wat je hebt aan energie; je knalt met het snot voor ogen en vecht als een bezetene. Maar wij, jouw fans, wij weten gewoon dat jij het gaat redden. Daar ben je Michel voor. Onze Mies, die alles kan, die niet opgeeft, maar knokt. As ever!

    Jij gaat in jouw eigen Tour absoluut jouw eigen Mont Ventoux overwinnen, jij bent de gele trui drager en zal tijdens de 'Tour de la Vie de Mies" met daverend applaus van onze kant op jouw "Champs-Elysées" zegevierend binnenrijden, daar heb ik alle vertrouwen in!

    (Kan je daarna weer gewone tochtjes gaan maken in het Brabantse land :D)

    Ik ga alvast een spandoek maken!

    Zoennn,

    Caroline

    BeantwoordenVerwijderen