zaterdag 17 april 2010

aan de wandel

Mies heeft vannacht redelijk geslapen. Nadat ik hem gemasseerd had zijn we een rondje gaan wandelen. Dat was weer voor het eerst nadat hij terug is van Intensive Care.

Maandag ligt hij alweer 2 weken in het ziekenhuis, waarvan ruim 2 x 2 dagen op IC. Zijn longdrain zit er nog wel maar hebben ze wel zodanig afgekneld dat deze geen vocht meer afvoert. Vanmiddag maken ze weer een foto en dan kunnen ze zien hoe het gaat zonder drain. Na de foto beslissen ze of de drain er uit kan.

Mies krijgt in ieder geval nog tot en met dinsdag antibiotica en tot die tijd blijft hij ook zeker nog in het ziekenhuis. We streven ernaar dat hij woensdag weer naar huis mag.

Met de chemo maken ze geen haast, eerst moet Mies weer helemaal zijn aangesterkt.

5 opmerkingen:

  1. Pff vol houden kanjers!
    Liefs, Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed nieuws !! Hopelijk kunnen jullie genieten van het mooie weer xxx
    Ilonka & Marnix

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed nieuws Lieverds.....

    Geniet van het weekend.

    Liefs,
    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi M&M, ik ben even een paar dagen weg geweest en mede door de aswolk vertraagd teruggekomen; lees net de laatste updates. Schrik me rot van wat jullie weer allemaal voor de kiezen krijgen. Laatste bericht gelukkig weer wat beter en hopelijk houdt het een keer op met alle tegenslagen. Hou vol!! Veel liefs, Jeroen, Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. M&M, fantastisch, dit gaat de goede kant uit. Blij te horen dat het fysiek beter gaat, mentaal is het vooral focussen op het feit dat er dus wel verbetering inzit en je daar samen van moet genieten!
    Groetjes Attie

    BeantwoordenVerwijderen