maandag 26 april 2010

bloed prikken

Het gaat iets beter met Mies maar hij is nog steeds moe en misselijk. Ik heb allemaal hapjes naast zijn bed neergezet voor het geval hij ergens trek in krijgt zodat hij in ieder geval toch iets naar binnen krijgt.

Vanmorgen hebben we bloed geprikt. Morgen terug naar de oncoloog voor de uitslag van de PETscan en kijken hoe we de 2e helft van de chemo's weer kunnen oppakken.

4 opmerkingen:

  1. Duim me helemaal het laplazarus dat de bloedwaarden goed zijn en de uitslag van de PET-scan morgen ook. Hou je vast aan het feit dat Mies zich vandaag iets beter voelt, alle kleine beetjes helpen.

    Knus (dat is een knuffel en kus ineen) van mij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is heel fijn om te horen dat Michel zich iets beter voelt vandaag en we hopen dat het elke dag een stapje in de goede richting gaat .

    We duimen voor de uitslag van morgen.

    We wensen jullie een fijne dag.

    Heel veel Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi, We zagen je lekker in het zonnetje liggen, ga ervoor jongen en de moed erin houden. Je bent nu al zover gekomen, niet opgeven!! Je haalt gewoon de eindstreep net als anders dat moed lukken met al die positieve mensen,die met je meeleven dus nog even er tegen aan, is makkelijk gezegd voor een buitenstaander dat weet ik. en met je kanjer aan je zijde moet het gewoon gaan lukken,veel iefs en denken aan je, Ad en Toos

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey skat, hoop dat je van je hapjes iets hebt kunnen eten en binnenhouden, ik duim voor morgen! xx Daan

    BeantwoordenVerwijderen