donderdag 22 april 2010

Bij de oncoloog

Vanmorgen zijn we bij de oncoloog geweest. Mies is erg verzwakt. Het liefst begint hij zo snel mogelijk weer met de chemo maar dit verzwakt hem nog meer.

Daarom wordt er morgen een PETscan gemaakt. Op de CT scan was geen kanker meer te zien en voor de zekerheid maken ze nu ook nog een PETscan om helemaal zeker te weten hoe het er bij Mies van binnen uitziet.

Zijn bloedwaarden zijn goed alleen is er iets niet in orde met zijn eiwit opbouw. Belangrijk dus om Mies goed vet te mesten.

Dinsdag gaan we weer terug naar de oncoloog om te bespreken hoe het verder gaat met de chemo.

8 opmerkingen:

  1. Hoi lieve Michel en Marleen,
    We zijn een weekje weggeweest en hebben jullie wel gevolgd maar konden geen reactie sturen. Allereerst natuurlijk heel fijn dat Mies weer thuis is. De operatie en alle gevolgen daarvan hebben, zo te lezen, een enorme impact gehad op Michel z'n weerstand en conditie. Logisch ook gezien alles wat er gebeurd is. Nu afwachten hoe verder met de chemo... we hebben in Italie,in een prachtige kerk, een kaarsje voor Michel opgestoken en alhoewel we er niet heel sterk in geloven voelde het erg goed om dat voor jou te doen...We hopen dat je snel een beetje aansterkt. Veel liefs en een dikke kuzz voor jullie alle2. Monique en Marcel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed dat ze het nu allemaal goed in de gaten houden. Ga die kanjer maar eens lekker vetmesten. Hopen dat hij snel weer sterk genoeg is voor een chemo. Kijk vooruit...jullie zijn al een heel eind. Ga door voor de Finish.

    Angelique en Winfred XX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve schatten,

    Wat een fijn bericht dat Mies thuis is! Dat alleen al is een absolute versneller naar het zich beter voelen, dat kán niet anders :). Je eigen thuis, je eigen spullen, en vooral zuster Marleen dicht bij, Mies toch, wat een heerlijkheid. Het gaat vanaf nu gewoon alleen maar beter worden, kanjers!

    Een dikke, dikke zoen vanuit Vianen, en ik hoop van harte jullie weer eens vast te mogen houden en ergens in de toekomst weer samen het glas te mogen heffen op het léven! Ik laat jullie nu echter lekker met rust, daar hebben jullie op dit moment meer aan (althans, dat neem ik aan ;P)

    XX
    Caroline

    (en blijf eten en poepen, Mies :D)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He,... ouwe reus, gaan morgen weer de Medi-tour fietsen, wat kan er veel gebeuren in een jaar. Volgend jaar ben je er weer bij kanjer!
    Dikke megakus en knuffel van Sjaak en Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Michel en Marleen,

    Geweldig dat jij, Michel weer thuis bent. En, zo te lezen vanuit jullie berichtgeving, goede ontwikkelingen !!! Prima zeg!
    Vriendelijke groet, Kees Musters

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gelukkig heeft Michel een prinses die hem lekker gaat vetmesten...Goed nieuws wat er bij de oncoloog is verteld,gaat de goede kant uit Lieverds.

    Geniet van het lekkere weer,

    Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik wens jullie een zonnig weekend!

    Liefs

    Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Michel en Marleen,

    Wat zijn jullie een stel vechters! Maar nu gaan we weer werken aan een snelle terugkeer want we missen jullie wel hoor. Meer als duimen en een beetje steun van boven vragen kunnen we helaas niet. Zullen we afspreken dat we over niet al te lange termijn weer een mountainbike tochtje organiseren? Misschien dat ik je nu wel bij kan houden.

    Voor jullie beide een heel fijn weekend, geniet van het mooie weer en eet zoveel je kunt!

    Gr. Jos

    BeantwoordenVerwijderen