donderdag 15 april 2010

Stijgende lijn

Gisteravond heeft Mies al 2 bakjes vla op en ben ik op de 4e etage (waar hij hiervoor lag)Nutridrink tropical fruit gaan halen (de andere smaken lust hij niet).

Ook had hij goede en veel ontlasting. (dat is niet echt handig om liggend op bed te doen).

Vanmorgen sms-te hij me dat hij naast zijn bed in een stoel zat te ontbijten. Mijn bikkel doet iedereen weer versteld staan :)

3 opmerkingen:

  1. Lieve twee,
    Fijn dat Mies weer een beetje opknapt. Ongelofelijk hoeveel veerkracht hij heeft, en jij ook trouwens Marleen zoals je er steeds mee omgaat. Het glas is halfvol en dat betekent ''volle'' kracht vooruit... Als het weer wat beter gaat en Mies is ''bezoekproof'', dan komen we snel een echte knuffel brengen. Heel veel liefs van ons xxxxx
    Bianca en Alwin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Tijgers van me, echt heel erg goed te horen dat het weer wat beter gaat, tjonge wat hebben jullie wat te verduren. Volle power er weer tegenaan, ik weet dat je dat kunt !
    Ik zie jullie vlug ! Groeten, Hilco

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He toppertjes, ongelooflijk opgelucht dat er wederom een stijgende lijn in zit. Hou vast die lijn en niet meer loslaten. Mies, hoe moeilijk het soms ook is, laat de moed niet zakken en hou vol hubbies maatje. Laat ons nog veel meer versteld staan van je kracht en vermogen om tegenslagen zowel fysiek als mentaal op te vangen. Oftewel: de kop ervoor. Hele dikke kus en knuffels van ons allevijf.

    BeantwoordenVerwijderen