maandag 1 februari 2010

Als je haar maar goed zit!


Vannacht was een heftige nacht, qua dromen maar ook qua pijn. We laten s nachts een klein lampje aan zodat Michel niet zo in paniek raakt als hij wakker schrikt. Michel ging al weer heel vroeg beneden liggen.

Vanmorgen krijgen we het druk. Eerst komt de kapper en daarna hebben we 2 afspraken in het ziekenhuis. bloed prikken en controle door de internist / oncoloog. Het zou fijn zijn als de nierdrain er uit mag maar dat duurt denk ik nog tot 9 februari want dan moet hij naar de uroloog voor controle.

Voor de mensen die nog een kaart naar het ziekenhuis hebben gestuurd, maak je geen zorgen. Ze sturen alles netjes door naar ons huisadres. Het duurt alleen iets langer :).

7 opmerkingen:

  1. Vooruit blijven kijken Lieverds,Michel ziet er weer heeeeeeel goed en netjes uit,we zien dat hij in de goede handen van Marleen is,vechters zijn jullie beiden....

    Veel Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey hey looking good Michel!! Wat en buurt bij de kapper niet kan doen voor een mens. :) Good luck vandaag met je afspraken. Thinking of you guys.
    xxxAnnette en Marcel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Michel. Ik hoor net een uur geleden wat er met je gaande is. Ongeloof en het kan niet waar zijn denk je dan. Zo'n sportbeest..... Snel de blogs gelezen en dan keihard tot de conclusie komen dat het toch allemaal wel waar is. De wereld staat ineens op z'n kop. Goed dat je nu thuis bent. Bijsterken om je er doorheen te knokken. Zo ben je altijd geweest en ik ga er van uit dat je knokt als nooit tevoren. Alle sterkte toegewenst. Ook voor Marleen uiteraard. Wim Voges

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Keurig koppie zo. Hopelijk alleen maar positieve berichten in het ziekenhuis. Denken aan jullie,
    dikke kus en knuffels Onno, Gea en kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heeyy goed nieuws zie ik! Weer thuis! Goed man. Ik was effe een paar dagen niet in de lucht (blindedarm-ontsteking), maar dat valt in het niet bij jou. Sterkte en beterschap thuis. The only way is up!

    Groeten, Robin van der Ha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey dude, starting to look al shiny again. We're with you bro. Weet dat ik altijd tegen jouw uithoudingsvermogen en conditie heb opgekeken. Komt je nu van pas. Jan(&Sabrina)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gelukkig gaan ook al normale dingen zoals de kapper gewoon door. Laat met het water tijdens de lange douche's de zware nachten van je afglijden Michel. Hoop dat de berichten bij het ziekenhuis ook positief waren. Wij denken erg regelmatig aan jullie en leven op een afstandje mee (klein afstandje).

    Knuffels Angelique en Winfred XX

    BeantwoordenVerwijderen