donderdag 11 februari 2010

Chemo doet zijn werk

Goede nacht gehad. Mies merkt wel dat de chemo werkt vooral in zijn buik en nieren. Gerommel en af en toe steken. Vanmorgen merkte hij voor het eerst dat zijn haar los gaat laten. Nu toch maar kaal laten scheren want een paar plukken haar ziet er niet uit.

Het eten gaat ook steeds beter. Hij eet al bruine boterhammen MET korstjes. Krijg je spierballen van :)

Vandaag wordt er een spuit met EPO afgegeven die wordt dan door een zuster ingespoten. EPO zorgt ervoor dat Mies weer rode bloedlichaampjes aanmaakt. De tour de France zit er dus ff niet voor hem in..... voor hem is doping nu ok.

11 opmerkingen:

  1. Hey Lieverds,

    Fijn om te horen dat de 2e kuur werkt enne met een kaal kopje zal Michel even goed uitzien,zoals altijd...We zijn benieuwd naar de foto's.
    We zijn blij dit positiefs allemaal te horen.

    Veel Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeyy bikkels,

    tweede ronde gehaald, op naar de volgende! Think positive, stay positive!

    Groeten,

    Robin van der Ha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed om te horen dat chemo 2 zijn werk doet. Een kaal koppie kan Mies best hebben hoor en die haren groeien ook wel weer aan. Nu weer lekker aansterken en goed eten, beetje fietsen op de binnenfiets. Maar ook wel aan de rust denken natuurlijk. Marleen jij nog bedankt, je weet wel waarvoor. Ga zo door jullie samen.

    Liefs Angelique en Winfred XX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed te lezen dat de chemo wederom zijn (of is het haar) werk doet en bold is beautiful, toch ?? Laat die epo maar werken en Lance: eat your heart out, wat jij kan, kan Mies zeker, zeker met epo. Hou vol kanjers en op naar de Bonkefeart, we zijn al bijna in Lemmer (of komt de elfstedentocht daar niet langs ??) Dikke kus en knuffel van ons allevijf

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha Michel,

    Heel veel sterke met het gevecht. Hier natuurlijk helemaal rot geschrokken. Ik ben blij weer postieve dingen te lezen op de blog. Wij zijn een trouwe volger van jouw strijd. Het is al zo vaak gezegd en ook zeker waar. blijf positief (al voel je af en toe nog zo .....) Zo lang je positief kom je er wel. Hou vol en als er ook maar iets is dat we kunnen doen hoor ik het graag.

    Marleen, ook top hoe jij er mee omgaat en Michel ondersteunt.

    Heel veel sterkte en positieve gedachtes.

    groetjes

    Leon & Anniek

    PS de BBQ voor de zomer staat nog steeds!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo broer,

    Die haren komen wel terug! Het laat zien dat de chemo werkt! Goed eten en blijf lekker trainen met je indoor fiets!

    groeten werner

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Voor het eerst dat ik iets lees over 'korstjes' en dat ik er blij van word! ;)
    Sterkte maar weer, saampies..woorden schieten even tekort maar u know what i mean! xx D.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha die Michel en Marleen,

    Volg de ontwikkelingen dagelijks. Goed te lezen dat de chemo aanslaat. En heel erg gaaf dat er zoveel volgers en reacties komen. Super!!

    Zet 'm op weer met z'n tweeën.

    Groet Itamar

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat niet weet, wat niet deert....
    van mij zullen ze het niet horen

    gr. Ries

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn om te horen dat de chemo redelijk te verdragen is en goed aanslaat. En dat daar dan een kaal koppie bijhoort, so what!
    Jullie doen het echt fantastisch samen, dus hou goede moed. Nu samen - hopelijk lekker thuis zonder teveel obstakels - toewerken naar de 3e ronde. Weet dat we jullie achter de schermen(!) iedere dag volgen en steunen!
    Lieve groet, Wilko en Elselies

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Pfoei, "news spreads fast" zeggen ze wel eens, maar blijkbaar gaat dat toch niet in alle gevallen op. Deze week via via te horen gekregen dat je behoorlijk ziek zou zijn en vandaag van Werner te horen gekregen dat dat inderdaad klopte en hij mailde me vervolgens deze link van jullie blog. Vol ontzag jullie berichtjes doorgelezen en het enigste wat ik kan denken is: hoe kan dat nou? Maar daar zijn wij vast niet de enigen in!!!

    Neem van ons aan, dat wij terdege beseffen hoe het is om van het ene op andere moment te moeten realiseren dat opeens je hele wereld op zijn kop staat en dat niets meer is zoals het was.

    Wij bewonderen jullie moed en kracht om om te gaan met die onophoudelijke pieken en dalen (schijnbaar is dat onlosmakelijk verbonden met deze kloteziekte) maar op een gegeven moment zal de zon zeker weer gaan schijnen en raakt deze ellendige tijd langzaam maar zeker op de achtergrond.

    Ondanks het feit dat we nu niet echt regelmatig contact hadden, laat dit ons toch niet los en we leven van harte met jullie mee.
    Ga zo door met deze opgaande lijn, je bent een beer dus als iemand het kan ben jij het!

    Heel veel sterkte voor de aankomende tijd en zet hem op (voor jullie alletwee)!!!

    Vele groetjes Marjon & Frank van Dijck

    BeantwoordenVerwijderen