zaterdag 27 februari 2010

Zo bitter als Palm

Na een niet zo'n goede dag is Michel gisteren, aan het eind van de middag toch nog even langs de buren gegaan. s Avonds zijn we samen bij vrienden op bezoek geweest. Daar heeft hij zijn eerste pure Palm gedronken (tot nu toe dronk hij een beetje bier met veel 7-up). Zijn Palmsmaak is nog niet helemaal terug. Het smaakte bitter :)

Zo proberen we iedere keer weer nieuwe dingen uit die vroeger heel vanzelfsprekend waren.

Ondanks de krampen en pijnsteken wordt Mies wel iedere dag een beetje sterker. De wedstrijd blijft zwaar Mies krijgt niets kado.

5 opmerkingen:

  1. Wat een heftige wedstrijd, maar die eindstreep ga je halen Mies, je bent zo sterk zeker samen met Marleen! Nog even en dan smaken die biertjes weer als van ouds.

    Hou vol he!! Ik denk aan jullie.
    Liefs
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Michel en Marleen,

    Vanuit een regenachtig Boxtel toch weer wat zonnestralen. Mijn kaarsjes moeten werken!

    Kusss

    Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie zijn vechters en halen de eindstreep makkelijk....

    Heel fijn weekend en veel Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste Michel en Marleen,

    We zijn weer terug uit NZ en moeten nog even acclimatiseren. De NZ biertjes smaakten prima en komen dicht in de buurt van Palm, maar ik kan je verzekeren dat Palm met een ietwat bittere afdronk toch nog beter smaakt dan de NZ bieren. Dus rustig volhouden en dan vallen ze weer prima zoals het hoort. Wel met mate(n) natuurlijk.

    Voor het overige zijn we blij dat het in zijn algemeen steeds beter gaat, alhoewel we ons realiseren dat er nog een hele periode met kuren volgt.

    De eerste stappen in het proces zijn gezet en de kleine stappen naar het "normale" leven zijn ook weer genomen. Erg fijn om te horen. We spreken elkaar binnenkort even.

    Nog een goed weekend gewenst namens Henny, Roel, Sharon, Ad en de rest van het team.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heee mies,

    Tjonge goed te horen dat het een weer wat beter gaat met je. Ik denk er elke dag aan, wat ben je toch een kanjer. Het zijn kleine stapjes, maar je zal het halen met marleen aan je zijde. Ik kom vlug even langs, als het kan. Kunnen we weer even lachen.. Ik heb mijn Stinger nog steeds liggen, die moeten we samen inbouwen vriend. Groetjes en dikke kus van Hilco en Fimke

    BeantwoordenVerwijderen