zaterdag 20 februari 2010

HEPPIE

Van vrienden kregen we servetten met een gedicht van Joke van leeuwen uit Den haag:

HEPPIE

Ik voel me ozo heppie
zo heppie deze dag,
en als je vraagt: wat heppie
als ik eens vragen mag,
dan zeg ik: hoe wat heppie,
wat heppik aan die vraag,
heppie nooit dat heppieje
dat ik hep vandaag?

4 opmerkingen:

  1. Dag Michel en Marleen,

    In 1e instantie kreeg ik via Tante Rie uit Amsterdam te horen dat Michel ziek was. Echter niet wetende dat het zo heftig was. Gelukkig heeft Veronique mij gebeld en op de hoogte gebracht. Van haar heb ik dan ook een verwijzing gekregen naar het weblog. Jeetje wat ontzettend ingrijpend wat er niet alleen in het leven van Michel gebeurt maar ook het leven van Marleen staat totaal op de kop.En natuurlijk wil je maar 1 ding en dat is overleven, maar de weg die je moet afleggen om weer gezond te worden is een marteling. Wij,Harry en ik kunnen niet anders zeggen dan dat we je doorzettingsvermogen bewonderen.Ook Marleen, je vecht voor je lief, je wordt geleefd, en toch heb je nog tijd om de weblog aan te vullen.Super zo met z'n tweetjes.

    Ik heb ook vijf kaarsjes aangestoken in een piepklein Twents kappelletje op de Zenderense Es.Het sneeuwde en waaide maar alle kaarsjes bleven branden.

    Michel. hou je haaks, je bent altijd sportief geweest en de afgelopen maanden hebben duidelijk laten zien dat je ervoor gaat.

    Alletwee een dikke kus en veel groetjes
    Henriëtte ( je nichtje/petekind van je moeder)
    en natuurlijk heel veel sportieve groeten van Harry. (Ik moet het helaas zeggen die heeft het fietsen afgezworen maar tennist drie dagen in de week.)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij denken nog aan jullie hoor, iedere dag even checken hoe het jullie vergaat is al een gewoonte geworden achter de pc. Wat zijn jullie toch kanjers. Mooi ook die foto van Michel op de fiets, dat zien we graag. Ga zo door, het is zo weer 3-3. Lekker veel friet en snacks eten en ook wat gezonds natuurlijk.

    Liefs Angelique en Winfred XX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hé kanjers,

    Zo te lezen en te zien gaat het goed en zit Mies goed in positie voor de eindwinst!!
    Das mooi, kan ik zo weer rustig slapen ;-)

    Grtz Ries

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Uit De Haag: effe doordouwe nog, kanjers. Weruk die pleuriszooi uit je lijf en wor bettuh. Daar wor je alleen marh wijzer van!

    Goed om te zien (foto) en nog beter om te lezen dat er progressie is.... hou vol, lieverds.

    xxx Marie-Jose en Eric

    BeantwoordenVerwijderen