zaterdag 6 februari 2010

Bloed goed, al goed


14.25 uur (tijd die automatisch verschijnt klopt niet en ik weet niet hoe ik die moet wijzigen)

We hebben een rustige nacht achter de rug. Geen verslikkingen, geen ongelukjes met de urinefles.... het wordt bijna saai! Voordeel van het weekend is dat ik rustig bij Michel kan blijven en me niet druk hoef te maken over mijn werk.

Vanmorgen wel een aantal dingen uitgewerkt bij Michel op zijn kamer. Ik had de laptop meegenomen en dat beviel goed (had ik eerder moeten doen). Mies is een goede Personal Assistant.

Mies heeft zijn eerste vaste voedsel ook weer naar binnen gewerkt: een snee krentenbrood, zonder korstjes, dat wel :)

Morgen wordt er weer bloed afgenomen en als de waarden goed zijn mag Mies misschien morgen al naar huis. Weer iets om naar uit te kijken dus. Maar niet al te veel op verheugen anders is de teleurstelling weer zo groot als hij niet naar huis mag.

7 opmerkingen:

  1. Lieverds....
    Weet gewoon niet meer wat we zeggen moeten...........
    We duimen als gekken....denken aan jullie......
    ennuhhhhhhh.....hele dikke kussen.
    Be strong! X X X X
    Peet en Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Marleen & Mies,

    Toch weer blij iets positiefs te horen! Stapje per stapje de goede richting op! Ondanks alles wensen we jullie een fijne en mooie zondag toe! We proberen wat warme zonnestralen van hieruit jullie richting op te sturen.

    Dikke Kussen
    Aisha & Sylvain

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed. Nu maar hopen en duimen. Veel positieve gedachten en energie jullie kant op, want dat verdienen jullie echt

    Erik&Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag schatten,

    het is met recht een 8-baan waar jullie in zitten. Ik bid, duim en zend alle positieve energie voor de volgende chemo. Als iemand de kracht heeft er goed uit te komen dan is dat Mies. En samen zijn jullie heel erg sterk. Ik bewonder jullie kracht. Blijf volhouden.
    Liefs Madeleine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beste Michel en Marleen,

    Goed te horen dat we weer vooruitgaan, als is het maar met kleine stapjes. Als ze maar weer voorwaarts zijn.

    Het zal nog een beste poos duren voordat Michel weer helemaal hersteld is. Bovendien zal het traject met de nodige ups en downs verlopen, maar de high lights kunnen dan ook telkens de meest banale zaken zijn, die anders zo gewoon lijken.

    Blijf er samen voor gaan en geniet van die stapjes vooruit, hoe basaal ook.

    Veel liefs en sterkte samen namens Henny, Roel, Sharon, Ad en de rest van het team. We leven allemaal met jullie mee en hopen dat je zo snel mogelijk weer hersteld.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goed te zien dat er weer wat vaster voedsel op je tafeltje ligt. Weer een hobbel genomen, deze keer gelukkig lager dan de vorige. Er zullen vast nog meer hobbels in de weg zitten maar laten we ervan uitgaan dat deze steeds kleiner zijn en steeds sneller genomen kunnen worden. En als je weer taart of lekkere toetjes kunt c.q. wilt eten moet je het even laten weten dan komen we dagelijks iets lekkers van Maré brengen. Dikke kus en knuffels van Onno Gea en de kids

    BeantwoordenVerwijderen