zondag 28 februari 2010

Bijna op de helft!



Gisteren naar een feestje van de buren geweest. Was wel weer wennen maar het ging goed. Het kostte Mies niet te veel energie en het was weer ff iets heel anders.

Alles is nu gericht op woensdag 3 maart; de 3e chemo! Voor ons een echte mijlpaal omdat we dan op de helft zitten van de kuur. (6-8x chemo is gepland maar wij gaan voor 6x).

Dus aansterken is het motto; rustig bewegen, zonder in te spannen, goed eten waar Mies trek in heeft en vooral vol goede hoop blijven. De mensen om ons heen helpen geweldig hierbij. Alle aandacht en lieve berichten zijn iedere keer weer zo'n enorme steun voor ons. Dit blijft ons verrassen en verwarmen.

Mies zijn haar valt nog steeds uit alleen met dat korte koppie valt het niet meer zo op. Voordeel is dat hij zich al 3 weken niet meer hoeft te scheren, lekker glad met zoenen :)

8 opmerkingen:

  1. Lieve Mies en Marleen,
    Wij hoorden pas gisteren over jullie heftige strijd en zijn ons helemaal lam geschrokken. Vanuit alles dat wij in ons hebben wensen wij jullie ongelofelijk veel kracht toe bij deze inmense strijd. Wij vertrouwen op jullie kracht en het feit dat het niet zo kan zijn dat zo'n fantastisch mens deze strijd zal verliezen. Wij geloven in jou Mies en met de steun en liefde van Marleen win jij straks goud! Wij zullen hier duimen en hopen op het beste. Met jullie goedvinden volgen we de blog vanaf nu ook en zullen af en toe van ons laten horen. Veel liefs en knuffels van ons xxxx Bianca en Alwin (het is al even geleden, maar toch :-)) Onze mail: bianca112@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee lieverds.. Goed te horen dat ie zn 1e echte palmpie weer heeft geprobeerd... das een goed teken ;-) poco poco swaja swaja... das een goed motto.. rustog aan aansterken !! we kieken elke dag naar jullie blogspot.. tis alsof we naast jullie zitten op de bank ;-).. maken zo, ondanks dat we zover weg zitten, toch alles mee.. Hoop dat dit berichtje nu wel geplaatst kan woren... anders bellen we gewoon weer een keer.. niet dat jullie dit kunnen lezen dan ;-)... maar dat horen jullie dan wel als de telefoon klingelt ;-) Hou vol guys ! kunnen het niet vaak genoeg zeggen... jullie zijn KANJERS !! dikke bisou rolf en moon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alvast heel veel sterkte voor woensdag. Ik (Liek) las laatst een artikel in een tijdschrift dat ziekte's, wonden e.d veel sneller genezen als degene een geliefde persoon naast zich heeft die goed voor hem of haar zorgt. Ik moest natuurlijk meteen aan jullie twee denken. Blijf dus maar lekker voor die 6x gaan. met die liefde tussen jullie en de goede zorgen van Marleen moet dit lukken. En Michel, je ziet er nog steeds goed uit met dat hele korte koppie.

    Angelique en Winfred XX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Maatje, Goed uitballen naar 3/3. We zijn erbij 't nippeltje>

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hé Marleen,

    Istie kaal van de chemo?....
    ...of heb jij hem kaal gezoend?!.....
    ...want dát verdient ie inderdaad!!!...
    .."onze kampioen"...!!!

    En smaak voor bier....
    ..dat komt wel weer....
    ..zéker met die Lupulus in het vooruitzicht ;-)...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ondanks het feit dat de winter nu waarschijnlijk toch echt over is, blijf ik toch maar even bij mijn eerder aangestipte thema: de elfstedentocht. Jullie zijn nu Hindelopen voorbij en op weg naar Harlingen, bijna halverwege. Het valt soms niet mee met die scheuren en tegenvallers in het ijs, maar uiteindelijk met al dat publiek aan de kant en de warme drankjes die onderweg worden uitgereikt gaan jullie gewoon vol goede moed die prachtige finish aan de Bonkefeart tegemoet. Onderweg zullen we jullie blijven steunen, aanmoedigen, aanduwen en alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat jullie samen na die finish achterom kunnen kijken en zeggen: het was een fucking eind maar we hebben het gered !! Oftewel Go for it, op naar nummer drie.
    Dikke kus en knuffels van Onno, Gea en kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Michel en Marleen

    Veel sterkte en zeker succes, want daar gaat het om !!! bij deze 3de chemo .

    hartelijke groet, kees m

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Lieverds,

    Michel ziet er goed uit met dat kapsel...Jij zorgt natuurlijk heel goed voor hem Marleen.
    We wensen jullie heel veel sterkte met de 3de behandeling..

    Heel veel Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen