vrijdag 22 januari 2010

Nierdialyse

De turbomiddelen mochten niet baten. Geen ontlasting :(
Michel gaat vanmiddag aan een nierdialyse. Voordeel is dan wel dat waarschijnlijk weer met de chemo kan worden gestart. Pfff het is allemaal wel heel erg heftig. Mies zo zien te vechten voor zijn leven.

4 opmerkingen:

  1. Lieve Marleen en Michel,

    Kan het nog steeds niet vatten... En dragen jullie in onze gedachten.. Marleen, ook veel sterkte voor jou in deze zware strijd. Kop op en vooruit kijken. Heb je blog ook aan mijn zus verwezen ze werkt voor BORDET INSTITUT in Brussel (kankerinstituut) ze is momenteel in Parijs voor een conferentie en zal morgen terug zijn.

    Love
    Aisha & Sylvain

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Marleen en Michel,

    Een bizarre gedachte dat Michel zo snel in deze situatie is gekomen. Michel gisteren wat steun gegeven. Wij hopen met jullie dat de kuur snel en goed aanslaat. Heel veel sterkte toegewenst voor jullie allebei !

    Itamar & Nicolle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kunnen helaas niet veel meer doen dan jullie meer dan heel veel sterkte te wensen en op afstand Mies en jou te ondersteunen. Dikke kus en knuffel van Onno, Gea en de kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Michel en Marleen,

    We hebben het slechte nieuws over mijn maatje Mies (een van de drie musketiers) gehoord. Zwaar pet. Mies je bent niet van een kleintje vervaard en je kunt heel diep gaan. Wij weten zeker dat je dat ook doet. Je was er ook voor mij toen mijn moeder tegen dezelfde ziekte vocht. Nu zijn wij er voor jou. Veel sterkte maar bovenal veel moed en succes namens ons in deze ultieme krachtmeting.Petrie, Lion en kids.

    BeantwoordenVerwijderen