zondag 16 mei 2010

Wanneer houdt het nu eens op?

Het houdt maar niet op! Ondanks dat het met de kanker goed gaat, heeft Mies weer heel veel pijn. Hij weet zich geen raad. Vooral zijn onderrug en zijn benen doen pijn. Waarschijnlijk door het gebrek aan beweging. Vanmorgen is hij gemasseerd door een vriend die fysiotherapeut is en vanavond komt een andere vriend (ook fysio) nog een keer om te masseren.

Morgen krijgen we een nieuw matras, gaan we voor de 6e chemo naar het ziekenhuis en hoop ik iets tegen de pijn mee te krijgen. Zijn normale pijnstillers helpen niet of nauwelijks.

3 opmerkingen:

  1. jongens,

    denk er @#@$$#@# niet te licht over, Mies is zwak en alle lichte en kleine ellende wat voor een ander zwaar is is voor een verzwakt iemand 3 dubbel zwaar dus geef het tijd, dat is het enige wat werkt. Zegt niet dat dat het minder pijn doet maar jullie zullen erdoorheen moeten.

    veel moed en sterkte weer

    groetjes
    Oscar @ Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Shit, shit shit, wij gunnen jullie zoveel beters. Het is steeds wel een bittere pil die Michel moet slikken. Was er maar een bittere pil die hielp tegen al die elende. Hou nog steeds die eindstreep voor ogen, we snappen dat het moeilijk is maar hou je vast aan het goede (met de kanker gaat het gelukkig de goede kant op) en ga door met de laatste loodjes.

    Liefs Angelique en Winfred XX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer een dip maar jullie moeten volhouden Lieverds.Het gaat de goede kant uit met de ziekte,Michel is erg zwak en er is een oorlog bezig in z'n lichaam door de chemo.
    Konden we maar met z'n allen meer doen en de pijn verlichten.
    Jullie zijn bijna aan de eindstreep.
    Veel sterkte met de volgende kuur morgen.

    Heel veel Liefs,

    Aisha en Sylvain.

    BeantwoordenVerwijderen