zaterdag 15 mei 2010

pijn van het liggen

Vannacht slecht geslapen, Michel kan niet goed meer liggen hij heeft last van zijn rug. Ik heb een ander matras aangevraagd voor het ziekenhuisbed dat we geleend hebben misschien scheelt dat iets.

5 opmerkingen:

  1. Ha Mies en Marleen. Blijkt maar weer dat een zwembandje toch ook voordelen heeft. Ga je niet zo snel van doorliggen. Dat Mies afgevallen is konden we 'goed' zien op de douche foto...zeker als je hem vergelijkt met de sexy douche foto's van februari. Man wat heb jij een jas uitgedaan. Hopelijk biedt het nieuwe matras wat soulaas en kan hij weer goed slapen...en van sporten kun je ook goed slapen..dus ook voor jouw Marleen een welgemeende welterusten! Dikke kus en knuffel; Marcel en Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hai folks,

    blijf positief denken hé,
    dikke kus uit Samui

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Mies en Marleen,

    De komende 2 weken zal ik niet meer dagelijks jullie kunnen volgen, maar ik zoek zo nu en dan een internetcafe op in Griekenland.

    Ik wens jullie veel kracht toe en ik ga er vanuit wanneer ik weer bij kan lezen ik alleen maar goede berichten lees.

    Ik denk aan jullie.
    Liefs
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mies en Marleen,

    Fijn dat Mies weer een beetje is gaan sporten, Maar sport jezelf ook mee???? En dat slapen..... dat is balen.......... nou ik hoop dat het ziekenhuis matras wat beter slaapt. Hier in de tuin schijnt de zon, ik hoop bij jullie ook!!!!!!

    Kus Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Michel en Marleen,
    Gelukkig... de zon is gaan schijnen. Lekker buiten genieten en daarmee nog wat extra vitamines opdoen. Veel succes met de chemo morgen, hopelijk heb je daarna niet weer zoveel last van je buik.
    groetjes,
    Jenny

    BeantwoordenVerwijderen