donderdag 3 juni 2010

Uitnodiging Afscheid Michel

Is de uitnodiging moeilijk te lezen? kijk dan op: http://www.m-pulse.nl/michel/index.html

5 opmerkingen:

  1. Super dat je het op jouw manier doet! Tot donderdag. Xx Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Marleen, wat zijn we geschrokken na een paar dagen niet de blog bekeken te hebben. Ongelooflijk dat Mies na zijn moedige strijd het toch moet verliezen van die ziekte en alle bijkomende gevolgen op die nog veel te jonge leeftijd.
    We leven heel erg met je mee; we kenden jullie nog niet zo lang, maar wel lang genoeg om te weten hoe een fijn mens Mies was en jij bent. Heel veel sterkte de komende tijd en in onze harten zijn jullie bij ons;
    xxx Winfred en Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lieverd... wat een mooie foto van mies..... precies zoals ik/wij hem kennen.... nog steeds stil.... zoooo stil in mij....tot donderdag..!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Marleen,

    Wat schokkend dat Michel er niet meer is! Ik heb zo'n lol gehad met jullie op het feest van Maarten en zal deze herinnering nu nog meer koesteren. Heelveel sterkte en misschien tot ziens. Janneke (de buurvrouw van M&M)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Marleen,

    Wat een mooie manier om zo afscheid te nemen van je allerliefste; Hij heeft inderdaad prachtige ogen.. We zullen ons best doen en zullen je voor 12 mei bevestigen. We hebben enkel en alleen maar leuke herinneringen aan Michel en zullen dit steeds koesteren.
    Héél véél Sterkte Meisje.

    Liefs
    Aisha & Sylvain

    BeantwoordenVerwijderen